Аква Кърпа активира водата

Аква Кърпа активира водата
Марка: RSI
Код: Akwa Кърпа
Налично: 28
Цена: 30.00лв.
ДДС: 30.00лв.

Аква кърпа за активиране на водата

100% натурален продукт.
  Използва се в домакинството и извън него, за активиране на водата и за мокро почистване на всички повърхности без ограничения (плочки, паркет, стъкло, прозорци, санитарна керамика, мебели, леки коли).

Почистващата сила е и сила на пране! Може да се прилага за пране на дрехи – ръчно или в перални машини, до 30 oC без перилен препарат.

Идеален естествен компрес при температура и болки

 

Как почистват Аква Кърпите:

  • Чисти с активираната вода - Akwa кърпите активират водата и пренасят нечистотиите! Което значи, че с Akwa кърпите можем да забърсваме, да перем СЪС и ВЪВ водата, която е активирана, но не и да търкаме или полираме. 

Начин на действие – активираната вода обвива нечистотиите, меката кърпа поема водата и заедно с това пренася нечистотиите. Така влакното е в състояние да поеме и транспортира 500% повече тежест от собственото си тегло. Поради капилярния си ефект кърпата е в състояние, след като е поела всичката нечистотия, да я отдели заедно с всичките микроорганизми. Така че с леко потапяне в обикновена неподвижна вода кърпата се почиства сама! Така почиства AKWА! По естествен начин, без химически добавки. AKWA кърпата остава чиста, хигиенична и без мирис, готова за повторно използване.

AKWA КЪРПА - копринено блестяща, нежна кърпа, истинско чудо на природата във вашия дом! С AKWА пестите време, сили и енергия, които са ви необходими при класическото чистене, а също така и финансови средства (защото не са ви необходими химикали), опазвате своето здраве и повече от всичко – щадите и опазвате природата! Akwa с размер 23x18 см е достатъчна за активирането на 10 до 15 л вода. AKWA кърпата се използва в домакинството и извън него – за активиране на водата и мокро чистене на всякакви повърхности, без ограничения (плочки, паркет, стъкло, прозорци, врати, санитарна керамика, мебели, пластмаси...). Можете също така чудесно да почистите автомобила си – както отвътре, така и отвън – без дори една капчица перилен препарат! Активираната вода, с която сте чистили може да се използва за поливане на стайни и градински цветя – резултатите ще ви изненадат приятно!

100% натурален продукт.

Състав: 100% дървесна целулоза 

Предимства:

  • Почистващ ефект: активиране на водата и изключително силно привличане на нечистотиите (задържат а после отделят напълно нечистотиите при допир с водата – сами се чистят). 
  • Добавки при чистене: не са необходими ( никога не използвайте Akwa кърпите в комбинация с почистващи средства) 
  • Повърхности: за чистене на всякакви повърхности без ограничения – отстранява нечистотиите от всички повърхности без остатък (отстранява бактериите от третираните повърхности); използва се за поддържане на личната хигиена. 
  • Поддържане: кърпите се изчистват чрез просто изпиране във вода (след употреба изперете добре Akwa кърпата, изцедете я според инструкциите, изтръскайте я и я прострете да изсъхне – да не се суши върху силно нагрети повърхности – радиатори, силно слънце...)

Приложение на Аква Кърпа: 

  1. Поставяте своята AKWA кърпа в неподвижна вода, например в умивалник, леген, кофа, вана… и в същия момент водата се активира. Идеалната температура на водата е 200С, а максималната температура не бива да превишава 300С. 
  2. В зависимост от замърсеността на повърхността измийте я с повече или по-малко влажна AKWA кърпа без да я притискате (бършем полека, без т.нар. търкане). 
  3. Поставете отново AKWA кърпата във вода, сгънете я на две, изцедете я добре и още веднъж минете с нея по същата повърхност, за да отстраните остатъците влага. Ако не сте доволни от първия опит, повторете двете последни действия – ще бъдете впечатлени! 
  4. След чистене изперете основно AKWA кърпата в чиста вода. Отново я сгънете два пъти преди да я изцедите – така се предпазват влакната. След това изтръскайте кърпата и я прострете да съхне.

Напиши отзив

Име:


Вашето мнение: Забележка: HTML не се потдържа!

Оценка: Лош           Добър

Въведете кода от снимката по-долу:
Подобни продукти (10)

Здравей Мое Здраве © 2015 Всички права запазени