Политика за поверителност

Правила за поверителност
Последна актуализация 25 май 2018 г.

Каква информация събираме?
Събираме следната информация:

Когато поръчвате продукти - Вашето име, адрес, имейл, телефон, адрес за доставка.
Когато се регистрирате при нас, за да получавате информация за оферти и нови продукти –  имейл адрес, име и телефон.
Нашият уеб сайт използва "бисквитки", които събират допълнителна информация.

За какво използваме информацията ви?
Информацията, която ни давате:

Съхраняваме всички данни, които ни предоставяте, чрез въвеждането им на нашия сайт или по друг начин. Имате възможност да откажете да ни предоставите определена информация, но така няма да можете да се възползвате от всички функции. Информацията, която ни предоставяте, се използва за да удовлетворим Вашите нужди, да подобрим пазаруването Ви, както и комуникацията си с Вас.

Всяка информация, която събираме от вас, може да бъде използвана по един от следните начини:

  • Да персонализирате своя опит. Всяка информация, която ни предоставяте, ни помага да отговорим по-добре на вашите индивидуални нужди
  • Да подобрим нашия уебсайт и пазаруването. Непрекъснато се стремим да подобряваме предлагането на продукти въз основа на информацията и отзивите, които получаваме от вас.
  • Да подобрим обслужването на клиентите. Предпочитанията Ви, ни помагат да реагираме по-ефективно на вашите искания за обслужване на клиенти и нужди за поддръжка.
  • За обработка на транзакции. Всяка информация за вас, независимо дали е публична или частна, няма да бъде продавана, обменяна, прехвърляна или предоставяна на друго дружество по каквато и да е причина, без вашето съгласие, освен за изрична цел на доставката на закупения продукт или услуга.
  • Изпращане на периодични имейли. Имейл адресът, който предоставяте за обработка на поръчките, може да се използва за изпращане на важна информация и актуализации, свързани с поръчката Ви.

Автоматична информация: Получаваме различни типове информация, когато взаимодействате с нас. Например, както много сайтове и ние използваме “бисквитки”, като така получаваме определен тип информация, когато вашият уеб браузър има достъп до rsi-store.com или друго съдържание използвано от името на rsi-store.com посредством други сайтове.

"Бисквитките" са малки файлове, които сайтът или неговият доставчик на услуги прехвърлят на вашия твърд диск през вашия уеб браузър (ако сте го позволили чрез вашите настройки.) Това позволява на сайтовете или доставчиците на услуги да разпознават вашия браузър и да заснемат и помнят определена информация.

Използваме "бисквитки", за да обработим продуктите в пазарската Ви кошница, да разберем и запазим вашите предпочитания за бъдещи посещения, да съставим обобщени данни за трафика на сайта и взаимодействието на сайта, така че в бъдеще да предлагаме по-добри практики и инструменти за сайта.

Ако предпочитате, можете да изберете получаване на предупреждение всеки път, когато се изпраща "бисквитка", или можете да изберете да изключите всички бисквитки чрез настройките на браузъра си. Подобно на повечето уебсайтове, ако изключите "бисквитките" си, някои от услугите ни може да не функционират правилно. Въпреки това, все още можете да извършвате поръчки, като се свържете с нас.

Анализ: Когато посещавате нашия уебсайт, използваме инструменти за анализ от трети страни, за да събираме данни за вашия компютър и интернет връзка. Тази информация включва IP адреса на вашия компютър и / или доставчик на интернет услуги, когато имате достъп до нашия уебсайт, интернет адреса на уебсайтовете, от които се свързвате с нашия уебсайт и от който сте дошли на нашия уебсайт, браузъра, който сте използвали и движенията и предпочитанията ви на нашия уебсайт. Цялата тази информация се използва вътрешно, за да се разбере как се използва уебсайтът ни и за неговото подобрение. Също така използваме инструменти за анализ от трети страни, за да събираме данни за използването на нашите мобилни приложения. Събраната информация идентифицира типовете и времето на действията, които предприемате от вашия мобилен телефон, включително регистрацията и някои видове навигиране.

За да функционира правилно нашият уебсайт и за да подобряваме постоянно качеството на предлаганите продукти, ние използваме следните програми и уеб решения, които биха могли да получат достъп до Вашия IP адрес и анализират Вашето поведение при престоя на уебстраницата без това да Ви идентифицира като физическо лице: Google Analytics, различни OpenCart plugins, Google Webmaster tools, Facebook, Google plus. В случай, че не сте съгласни с тези условия, не можете да използвате нашия сайт пълноценно и не би следвало да го използвате занапред.

По всяко време посетителите на уебсайта могат да се откажат да бъдат използвани личните им данни за гореописаните цели.

Ако изпращате информация на някой от тези уеб сайтове или онлайн услуги, вашата информация се управлява от техните декларации за поверителност. Препоръчваме Ви внимателно да прочетете декларацията за поверителност на уебсайта, който посещавате.

Споделяне на данни.
Може да споделим информацията ви по следния начин:
С присъединени към www.ZdraveiMoeZdrave.com компании, за да ви предоставим конкретни продукти, които се предлагат от тях, при условията на ползване, предоставяни от компанията;
С трети страни доставчици на услуги, които ние използваме (Еконт);
 
Как защитаваме вашите лични данни?
Въвеждаме различни мерки за сигурност, за да поддържаме сигурността на вашата лична информация, когато подавате поръчка или въвеждате, изпращате или получавате достъп до вашата лична информация.

www.ZdraveiMoeZdrave.com използва защитен сървър. Цялата предоставена информация се предава чрез технологията Secure Socket Layer (SSL) и след това се кодира в базата данни само за да бъде достъпна за онези, които имат разрешение със специални права за достъп до такива системи и се изисква да съхраняват информацията поверително. Не се съхранява на нашите сървъри информация за Вашите дебитни и кредитни карти.

Задължение на ползвателя е да опазва конфиденциалността на потребителското име и парола. Всяка направена чрез онлайн магазина поръчка ще бъде считана от наша страна за редовна, ако при направата ѝ са използвани потребителско име и парола, които системата е приела за валидни, независимо от това дали същите са използвани от лице различно от титуляра.

Права на субекта на данните

В съответствие с приложимите разпоредби имате следните права:

  • На коригиране: когато считате, че вашите лични данни са неточни или непълни, можете да поискате такива лични данни да бъдат съответно променени;
  • На изтриване: можете да поискате изтриването на личните Ви данни, доколкото това е разрешено от закона;
  • На ограничаване: можете да поискате ограничаване на обработката на Вашите лични данни, освен ако това би противоречало на наше правно задължение;
  • на възражение: можете да възразите срещу обработването на личните Ви данни на основания, свързани с конкретната Ви ситуация. Имате абсолютно право да се противопоставите на обработването на личните Ви данни за целите на директния маркетинг, което включва профилиране, свързано с такъв директен маркетинг;
  • Да оттеглите вашето съгласие: когато сте дали съгласието си за обработка на Вашите лични данни, имате право да оттеглите Вашето съгласие по всяко време; Оттеглянето на съгласието не засяга законосъобразността на обработването на данните на субекта, основано на даденото от него съгласие преди оттегляне му и на обработка основаваща се на друго правно основание;
  • На преносимост на данни: когато имаме законово основание и е технически осъществимо, данните Ви ще бъдат прехвърлени на трета страна;
  • Да подадете жалба до компетентния надзорен орган - Комисия за защита на личните данни;

В случаите, в които с цел сключване или изпълнение на договор, Вие сте бил обект на решение, основаващо се единствено на автоматизирано обработване, включително профилиране, Вие имате право ако сметнете за необходимо, да изразите гледната си точка, да оспорите това наше решение, като и да поискате човешка намеса в разглеждането му.

Могат ли деца да използват www.ZdraveiMoeZdrave.com?
Не позволяваме на лица под 16 години да ползват www.ZdraveiMoeZdrave.com в т.ч. създаването на личен профил и правенето на поръчки. Ако лицето е под 16 години, се допуска ползването на сайта от негова страна при съгласие от носещия родителска отговорност за детето. Такова сългасие се декларира чрез прикачване на декларация за съгласие за ползване на сайта, попълнена от родител или настойник.

Правила и условия
Използвайки нашия сайт, вие се съгласявате с нашите правила за поверителност онлайн.

Общи условия

Можете да се запознаете с Общите условия на www.ZdraveiMoeZdrave.com  Тук

Връзка с нас
В случай че имате въпроси, свързани с Политика за защита на личните данни в www.ZdraveiMoeZdrave.com, събирането и обработването на Вашите лични данни по време на използването на www.ZdraveiMoeZdrave.com, можете да се свържете с нас.

Здравей Мое Здраве © 2015 Всички права запазени