ОПЦ за сърцето

ОПЦ за сърцето
Марка: RSI
Код: R - 333
Налично: 991
Цена: 48.00лв.
ДДС: 48.00лв.

ОПЦ за сърцето и кръвоносната система

100% природен продукт.

ПРИЛОЖЕНИЕ:

 • За защита на сърцето и кръвоносната система.
 • Има антиоксидантни свойства.
 • Намалява нивото на холестерола в кръвта.
 • Укрепва колагена в кръвоносните съдове, сухожилията, лигаментите и костите.
 • Стимулира кръвообращението.

Здравите и силни кръвоносни съдове, както и правилното функциониране на сърцето несъмнено са ключовите фактори за човешкото здраве. Нищо не е по- важно от жизнеспособността на тези дълги хиляди километри капиляри, артерии и вени, представляващи една уникална система за циркулиране на кръвта. Голямото предизвикателство е нежеланите промени, съпътстващи кръвоносната система вследствие негативните влияния на средата и стреса, да бъдат предотвратени по естествен начин, близък до законите на здравата хемодинамика в тялото. Подходящ помощник за всеки от нас в това начинание би могъл да бъде новият РСИ продукт ОПЦ (олигомерни проантоцианидини) капсули.

СЪСТАВ: 100% природен продукт.

 • Екстракт от гроздови семки (олигомерни проантоцианидини)
 • Витамин C (L-аскорбинова киселина)
 • Витамин E (D-алфа-токоферил ацетат)

ДЕЙСТВИЕ НА СЪСТАВКИТЕ:

 • Екстракт от гроздови семки (олигомерни проантоцианидини) – Представлява смес от антиоксидантни молекули, наричани олигомерни проантоцианидини, която укрепва структурата на отслабените стени на кръвоносните съдове. Противоокислителната й сила се изразява в неутрализирането на причинителите, т.е. свободните радикали, предизвикващи повечето от заболяванията. Действието на ОПЦ е насочено към защита на цялата кръвоносна система, което се проявява предимно в предотвратяването на появата на атероматозни плаки върху стените на кръвоносните съдове, най-вече от холестерол.
 • Витамин C (L-аскорбинова киселина) – Витамин на превенцията и защитата – мощен и незаменим за укрепването на отбранителните сили на организма, особено важен за костите, хрущялите, свързващата тъкан и зъбите. Достатъчното количество витамин C в организма обуславя безпроблемното протичане на многобройните функции на метаболизма, в които той участва. Витамин C е много чувствителен, бързо се дезактивира и разпада под влияние на влагата, светлината, въздуха и топлината. Необходимо е постоянно внасяне на витамин C, тъй като той не може да се складира в организма за по-дълго време. И понеже става дума за разтворим във вода витамин, внесеното излишно количество се отделя и отново се появява необходимостта от внасяне на нови количества.
 • Витамин E (D-алфа-токоферил ацетат) – Витамин Е представлява есенциална субстанция, тъй като организмът не може да я произведе сам. Първото и най-важно действие на витамин Е в организма е антиоксидантното му действие, тъй като предпазва всички клетки и органи на тялото от унищожителното действие на свободните радикали и така предотвратява тяхното преждевременно остаряване и отмиране. Стимулира имунната система. Предпазва клетките от токсичните вещества, съдържащи се в храната и заобикалящата ни среда, допринася за укрепването на имунитета и жизнения тонус, и е изключително важен за поддържането на еластичността и жизнеността на кожата. Като предотвратява окисляването на полиненаситените мастни киселини, чрез механизма си на действие витамин Е гарантира здравината на клетъчната мембрана и забавя стареенето на клетката. Тонизира кожата, обогатява я с кислород, като й помага да постигне идеалния баланс между мекота, еластичност и хидратация.

ДОЗИРОВКА: Приема се по една капсула дневно с достатъчно течност.

ОПАКОВКА: 90 капсули.

Количествено съдържание на съставките на продукта:

Хранителни вещества За дневна доза (1 капсула)
Oлигомерни проантоцианидини 380 mg
Витамин C 380 mg
Витамин E 6,65 mg

Напиши отзив

Име:


Вашето мнение: Забележка: HTML не се потдържа!

Оценка: Лош           Добър

Въведете кода от снимката по-долу:
Подобни продукти (4)

Здравей Мое Здраве © 2015 Всички права запазени