МОП кърпа за почистване на прозорци

МОП кърпа за почистване на прозорци
Марка: Royal Cleaning Eco-Line
Код: MOP P
Налично: 988
Цена: 32.00лв.
ДДС: 32.00лв.

МОП КЪРПА ЗА ПРОЗОРЦИ

 

Практична новост в нашата програма - с почистваща част, изработена от материала на кърпите за прозорец. Тази кърпа улеснява миенето на високи и труднодостъпни прозорци. Почиства, подсушава и полира стъклата.

 

Лесно се залепя към държача на МОП.

Използва се за сухо почистване на големи повърхности. В основата на почистването с МОП е именно сухото забърсване, то замества почистването на подовете с прахосмукачка.

Забърсването с КЪРПАТА за СУХО ЧИСТЕНЕ замества чистенето с прахосмукачка, а мокрото забърсване с УНИВЕРСАЛНАТА КЪРПА – класическото миене на подове, при което е необходима само вода (препоръка: активирана вода) 

 

  • Сухото преди мокрото чистене дава най-добри резултати – тъй като кърпата за сухо чистене има уникалната способност да събира и задържа в себе си прахта, животинските косми и по-големите частици мърсотия. Винаги се използва суха, без вода. 
  • След използване изтръскайте кърпата за сухо чистене или полека изчеткайте насъбрания прах и сухи нечистотии преди да я изперете 
  • В зависимост от желанията и нуждите с МОП могат да се почистват подове, стени, тавани… (всички миещи се повърхности с изключение на бетон)

Напиши отзив

Име:


Вашето мнение: Забележка: HTML не се потдържа!

Оценка: Лош           Добър

Въведете кода от снимката по-долу:
Здравей Мое Здраве © 2015 Всички права запазени