Сабал за простата

Сабал за простата
Марка: Dr.Förster
Код: Dr.F- 130
Налично: В наличност
Цена: 69.00лв
ДДС: 69.00лв

Сабал при аденом на простатата
100% природен продукт.

Препоръчва се:

  • При аденом на простатата (уголемяване на простатата)
  • За нормално уриниране
  • Против нощно напикаване
  • При хронично, често уриниране
  • За постоянна струя при уриниране
  • Против задържане на урина, причиненo от уголемяване на простатата
  • За предотвратяване на карцином на простатата
  • За успешна потенция и по-добра циркулация в долната част на таза

  Простатата е жлеза, голяма колкото кестен, разположена непосредствено под пикочния мехур, зад защитните кости и пред завършващия дял на дебелото черво. През нея минава пикочния канал. Простатата произвежда семенна течност, която защитава сперматозоидите и прави възможно тяхното придвижване по пътя до яйцеклетките в матката при оплождането. Най-честите промени на простатата са възпаление и доброкачествена хиперплазия на простатата (аденом на простатната жлеза) – увеличение на простатата. Възпалението се лекува с антибиотици, докато увеличението на простатата е нормален физиологичен процес с напредването на възрастта. Увеличението на простатата понякога е без симптоми – това е проблем, като с времето простатата се увеличава, става голяма, нееластична, притиска пикочния канал и създава проблеми при уриниране. Проблемите са: често и затруднено уриниране, слаба струя при уриниране, прекъсване на струята при уриниране, често уриниране, нощно напикаване (nocturia), болезнено уриниране, задържане на урината, невъзможност за контрол на уринирането. Неприятните симптоми нарушават качеството на живота в личен и професионален аспект. Причините, предизвикващи доброкачествена хиперплазия на простатата не са известни. 
  Клиничните изследвания показват, че ензимът 5-α-редуктаза, който в младостта е достатъчен в простатата, намалява с напредването на възрастта. С годините естествения тестостерон все повече преминава в лошата форма дихидротестостерон, който се смята за един от основните виновници за аденом на простатната жлеза.
  Алкохолът, кафето, силните подправки, както и наситените мастни киселини, подтикват възникването на аденом на простатата. Чрез препаратът на   Фьорстер от тиква и американска палма сабал изключително успешно се пресичат симптомите на аденом на простатата.
Фитостеролите от палма сабал успешно предотвратяват образуването на лошия тестостерон (дихидротестостерон). Палмата сабал блокира ензима 5-α-редуктаза и предотвратява  увеличаването  на  простатата,  и  следователно  премахва горепосочените затруднения при уринирането, като то става с лекота. С изключителното съчетаване на палма сабал и тиква е получен препарат на капсули, който дава добри резултати в запазването на качеството на живота на мъжете. Тиквата, и особено семките й, съдържат много ценни вещества: протеини, аминокиселини, също така важният цинк, бета каротин и други антиоксиданти.

100% природен продукт.

Дозировка: КАПСУЛИ С ЕКСТРАКТ ОТ САБАЛ И ТИКВЕНИ СЕМКИ се приемат 2 пъти по 1 дневно, чрез което по природен начин се подтиква работата на простатата, пикочно-половата система и действа против увеличението на простатата, което се проявява с напредването на възрастта.

Опаловка: 100 капсули
Д-р Слободан Ралевич

Напиши отзив

Име:


Вашето мнение: Забележка: HTML не се потдържа!

Оценка: Лош           Добър

Въведете кода от снимката по-долу:
Здравей Мое Здраве © 2015 Всички права запазени