Пробив в лечението на тумори!

Доктор предлага формула, постигнала пробив в лечението на тумори!

   Мнозина използват билката Котешка стъпка под формата на чай, с надеждата да намаляват риска от развитие на карциноми или за профилактика. За постигане на добър резултат обаче, е необходима по-силна концентрация.
   Най-после, толкова силно концентрирани екстракти от котешка стъпка е постигнат в  новия продукт наречен „Клиновитал”.
   При това, той е първият продукт,  разработен и произведен от български учени с изцяло български суровини. Продуктът е научна разработка на Д-р Крум Бърдаров.
   Сапонините, които се съдържат в този сироп,  имат антитуморно и антимутагенно действие.  Намаляват риска от развитие на карциноми, като спират растежа и жизнеспособността на раковите клетки.
   Успешно подобряват плътността на костите

   Клиновитал е 100% натурален продукт! Не съдържа консерванти, оцветители, допълнителни аромати и изкуствени добавки. Подходящ е за вегани и хора, ориентирани към употребата на истински,  напълно природни продукти.

   Не на последно място, сиропът е вкусен, което се дължи най-вече на аромата на червеното грозде Мавруд. Може да се приема както директно, така и след разреждане с вода или като добавка към натурални сокове, пюрета, кисело мляко.
   Вече няколко хиляди души оползотворяват този невероятен извлек и дават гласност на постигнатите добри резултати.
   Възползвайте се и вие!
   Няма значение дали е 23.оо или 6 часа сутринта, поръчайте го веднага!

 

 

ПРОМОЦИЯ: Само до 30.09.2017 г.  
ЦЕНА: 38,50 лв. 
Редовна цена: 55,00 лв.
Спестявате 25 %
При поръчка на две или повече бройки БЕЗПЛАТНА доставка до удобен за Вас офис на Еконт.

ВИЖ ПОВЕЧЕ ТУК

 

 

Иван Николов

Послепис: Количествата са ограничени, защото се произвежда от диворастяща билка, а следващата реколта е през август-септември 2017 г.

*Всички текстови материали публикувани в този Сайт са собственост на ZdraveiMoeZdrave.com. Моля, ако използвате и разпространяване текстове от нас посочете първоизточника www.ZdraveMoeZdrave.com

Коментари Пробив в лечението на тумори! ()

Здравей Мое Здраве © 2015 Всички права запазени