Има надежда в битката с рака

Подчертавам думата „надежда”, защото мисля, че тя най-добре осветлява истинското състояние на борбата с раковите заболявания.

Продуктът, за който става дума, е на пазара само от една година, но добрите резултати при употребата му вдъхват оптимизъм в борбата с раковите заболявания.

Безспорен е фактът, че котешката стъпка е безценна билка поради благоприятстващите здравето нейни качества. Най-задълбочени изследвания и експерименти с нея прави проф. Янчев от БАН, които потвърждават, че концентрат от котешката стъпка може да се използва успешно в борбата с рака. Негови са думите: „Ако заменим Кока-Колата с Котешка стъпка, ще спасим един малък град годишно само в България”. 
Последователят на проф. Янчев, д-р Бърдаров продължава изследванията и експериментите, и разработва продукт –  силен концентрат на Kотешката стъпка, удобен за употреба. Този изключителен и уникален продукт се нарича КЛИНОВИТАЛ. Това е както се казва „оригиналът”.

За по-недоверчивите: Подчертавам, че продуктът е резултат на дългогодишни изследвания, експерименти и анализи на учени от БАН. КЛИНОВИТАЛ разполага с всички необходими сертификати и решения за пускането му на пазара.

Най-успешно силно концентрираният сироп от котешката стъпка се прилага при: 

  • Ракови заболявания в ранен стадий
  • Следоперативно лечение, при отстранени тумори – за предотвратяване на разсейки и повторно образуване на туморни образования. 
  • Профилактика на раковите заболявания, 

Билката не бива да се използва по време на химиотерапия, тъй като не е експериментирано какво се случва тогава, но би могла да се използва преди и след химиотерапия при изчакване необходимото време за изчистване на организма от химиотерапевтичните агенти.

За кого още е подходящ КЛИНОВИТАЛ?

  • За всички интензивно работещи и активни хора, желаещи да поддържат тонуса и жизнеността си  
  • За хора подложени на стрес и предразположени към ракови заболявания 
  • За кои тези, които имат раково болни в семейството си и желаят да са защитени от ракови заболявания
  • За пушачите 
  • За сърдечно болните
  • За диабетици или склонни към диабет и с начална форма на диабет
  • За всички хора отговорни към здравето си.

Как да си набавите КЛИНОВИТАЛ ?

За повече информация за продукта ВИЖ ТУК

Опаковка:  250 мл. концентрат

ПРОМОЦИЯ:  Само до 30.09.2017г

Цена: 38,50 лв.

Спестявате: 30%

(Редовна цена: 55 лв)

E-mail:  zdraveimoezdrave@yahoo.com
GSM:  0897 81 27 27

www.zdraveimoezdrave.com

автор: Иван Николов

*Всички текстови материали публикувани в този Сайт са собственост на ZdraveiMoeZdrave.com. Моля, ако използвате и разпространяване текстове от нас посочете първоизточника www.ZdraveMoeZdrave.com

Коментари Има надежда в битката с рака ()

Здравей Мое Здраве © 2015 Всички права запазени