Омега 3
Марка: RSI
Код: R - 301
Налично: 1
Цена: 93.60лв.
ДДС: 93.60лв.

ОМЕГА 3  капсули

Приложение:

 • За укрепване на сърцето и кръвоносната система.
 • Спомагат за подобряване на кръвообращението и предотвратяване на кръвосъсирването.
 • Подпомагат регулирането и стабилизирането на високото кръвно налягане.
 • Допринасят за намаляване нивата на холестерола и триглицеридите в кръвта.
 • В помощ при неврологични и дерматологични проблеми с кожата.
 • Подходящи за поддържане и насърчаване на по-голяма мобилност на ставите.
 • Имат благоприятен ефект върху всички възпаления в организма.
 • Подпомагат укрепването на имунната система и организма.

Хранителна добавка с мастни киселини и витамин Е
Когато разглеждаме невероятния терапевтичен ефект на мазнините от групата на Омега-3 в превенцията на сърдечно-съдовите заболявания, трябва да имаме предвид не само основната им роля като защитно вещество, а и тяхното значение като градивни елементи на мозъчната тъкан и ретината на окото. Тяхната занижена наличност в организма може да доведе до смущения в състоянието на нервната, зрителната и имунната системи.

Състав:

 • Рибено масло
 • Витамин Е

Действие на съставките:

 • Рибено масло – Рибата съдържа вещества, които имат огромна стойност за човешкото здраве. При изучаването на хранителните навици на инуитите в Гренландия, става ясно, че консумирането изключително на риба от северното море (сьомга, скумрия, херинга), води до най-нисък процент смъртност, причинена от сърдечно-съдови заболявания. Рибата се храни с растителен планктон, който е богат на Oмега-3 ненаситени мастни киселини, и по този начин Омега-3 киселините стават основнен компонент на мазнините в рибата. Оказва се, че тайната е в месото на рибата! Самият механизъм на действие на Омега-3 мастни киселини е многостранен. Като компоненти на Омега-3, ейкозапентаеновата и докозахексаеновата киселини инхибират агрегацията на тромбоцитите, като по този начин се намалява възможността за образуването на кръвни съсиреци и запушени кръвоносни съдове на сърцето и се способства предотвратяването на инфаркт и инсулт. Тези мазнини са особено ефективни при превенция на рак на гърдата и рак на дебелото черво. Също, при прием на Омега-3 до 3 грама на ден само за три седмици може да спре саморазрушителните процеси при автоимунни заболявания.
 • Витамин Е – Тъй като организмът не може да произведе сам този витамин, за него той се явява като есенциална субстанция. Първото и най-важно действие на витамин Е в организма е антиоксидантното, тъй като предпазва всички клетки и органи на тялото от унищожителното действие на свободните радикали и така предотвратява тяхното преждевременно остаряване и отмиране. Стимулира имунната система. Предпазва клетките от токсичните вещества, съдържащи се в храната и заобикалящата ни среда, допринася за укрепването на имунитета и жизнения тонус. Като предотвратява окисляването на полиненаситените мастни киселини, чрез механизма си на действие витамин Е гарантира здравината на клетъчната мембрана и забавя стареенето на клетката.

Дозировка: Приемат се от 1 до 4 капсули дневно с достатъчно течност.

Опаковка: 200 капсули.

Количествено съдържание на съставките на продукта:

Активно вещество: за капсула
Рибено масло 500 mg
-от което ейкозапентаенова киселина (Omega 3 мастна киселина) 90 mg
- от което докозахексаенова киселина (Omega 3 мастна киселина) 60 mg
Витамин E 9,1 mg

Напиши отзив

Име:


Вашето мнение: Забележка: HTML не се потдържа!

Оценка: Лош           Добър

Въведете кода от снимката по-долу:
Здравей Мое Здраве © 2015 Всички права запазени