Капсули за ВЕНИ от див кестен
Марка: Dr.Förster
Код: Dr.F- 40
Налично: 1
Цена: 48.00лв.
ДДС: 48.00лв.

КАПСУЛИ ЗА ВЕНИ е 100% природен продукт

Препоръчва се при:

  • Разширени вени
  • Оток на разширените вени
  • Болка при възпаление на флебит
  • Подобряване на тонуса при циркулацията на кръвта във вените
  • При синдром на уморени крака (фризьори, стоматолози, масажисти, бармани), отворени рани при разширени вени
  • Предотвратява образуването на тромби (запушване на вените)
  • Хемороиди
  • След раждане

Дозировка: 2 по 1 капсула дневно 

За по-добър резултат при възстановяването на проблемните вени се препоръчва по-продължителен прием на продукта (до 3 месеца).
Този природен продукт има добър ефект и при хемороиди.
Д-р Слободан Ралевич

Опаковка: 60 капсули

КАПСУЛИ ЗА ВЕНИ
  Частите на сърдечно-съдовата система са сърцето, артериите, вените и капилярите. Вените са важна част от циркулационната система, която връща в дробовете и сърцето, съответно и в бъбреците, използваните продукти и въглеродния диоксид. За разлика от артериите, които пренасят кислород и хранителни вещества до клетките, вените извършват обратното движение, като придвижват към сърцето отпадъчни продукти от клетките. По строеж венозните стени приличат на артериалните, но имат по-слабо развит мускулен слой и са по-тънки. Характерни за вените са джобовидните клапи по вътрешната им страна, които осигуряват еднопосочно движение на кръвта и я подпомагат в движението ѝ към сърцето, въпреки земното притегляне.
  Вените на краката са изключително уязвими, поради анатомично- физиологичната структура. Подложени са на разширяване, възпаления, тромбози и други подобни. Податливи са на инфекции, конвулсии, отоци, перфорации и разкъсвания. Като следствие са разширените вени, които могат да бъдат наследствени (варикозитет на вените), уморените крака и образуването на съсиреци – тромби.
 Природният продукт на д-р Фьорстер е истински еликсир при превенцията на заболелите вени. Благодарение на екстракт от див кестен, който се съдържа в капсулите на д-р Фьорстер, постигаме изключително добър ефект при превенцията на заболелите вени на краката. С това се премахва синдрома на уморените и отеклите крака, спомага за облекчаването на разширените вени. Предотвратяват се перфорирани вени, както и рани от пукнати вени и открити рани от разширени вени. Предотвратява образуването на тромби, които могат да бъдат фатални за циркулацията на кръвта.

100% природен продукт.

Напиши отзив

Име:


Вашето мнение: Забележка: HTML не се потдържа!

Оценка: Лош           Добър

Въведете кода от снимката по-долу:
Подобни продукти (7)

Коприва при анемия
58.00лв. 29.00лв.
Промоция Спестяване: 50%
58.00лв. 29.00лв.
Промоцията важи до:
Здравей Мое Здраве © 2015 Всички права запазени