Зеленоуста мида - движение без болка

Зеленоуста мида - движение без болка
Марка: RSI
Код: R - 313
Налично: Изчерпано количество
Цена: 60.00лв.
ДДС: 60.00лв.

  Зеленоуста мида капсули

100% природен продукт.

Приложение:

 • Участва в защитата на хрущяла и ставната течност
 • Има изключително действие в поддържане еластичността на съединителната тъкан, лигаментите и ставните структури.
 • За движение без болка.
 • Предпазва ставите и костите от дегенеративни промени (артрози и ревматични заболявания).
 • Подпомага регенерирането на увредения ставен хрущял и съединителната тъкан.
 • Противовъзпалително и превантивно действие при ревматоиден артрит.
 • Естествена помощ при мускулно-костно-ставни травми при спортисти.
 • Предпазва лигавицата на храносмилателния тракт (не предизвиква стомашни и чревни проблеми).

  Най-честите причини за появата на проблеми на костно-ставната система са различни дегенеративни изменения, възпаления или травми, които водят до увреждане на съединителната тъкан на ставите или до влошаване на качеството и състоянието на ставната течност. Нормалното функциониране на ставите е възможно само при наличието на достатъчно количество ставна течност, която овлажнява и поддържа защитния слой около ставата. Тя има защитно действие и е от съществено значение за подхранването на хрущяла. При нарушения в този процес хрущялните клетки започват да отмират, а хрущялният слой намалява.
  Тъй като чрез стандартното обезболяване не се елиминира причината за болката в ставите, а се стига единствено до облекчаване на симптомите, все по-голямо внимание се обръща на възможностите за подобряване на подобни състояния чрез естествени средства и методи. Един от големите пробиви в тази насока е проучването на зеленоустата мида Perna Canaliculus. Тя е с изключителни качества що се отнася до регенерирането на ставния хрущял и възстановяването на ставната течност.   Мидата съдържа големи количества аминозахариди, които представляват молекули, съставени от белтъчини и захари. Те са известни под наименованието глюкозаминогликени и играят важна роля като необходим компонент на ставната течност, а също и в строежа на ставите. Придават на ставната течност вискозитет, осигуряват на хрущяла нормално подхранване и участват в изграждането на съединителната тъкан.

Състав: 100% природен продукт

 • Зеленоуста мида на прах
 • Витамин С
 • Витамин Е
 • Витамин В6
 • Фолиева киселина
 • Витамин В12

Действие на съставките:

 • Зеленоуста мида на прах – Новозеландската зеленоуста мида Perna Canaliculus има уникално естествено и напълно безвредно действие при лечението на ревматични проблеми. Тя съдържа хранителни вещества, подпомагащи строежа на кожата, съединителната тъкан, хрущяла и ставната течност. Действа изключително благоприятно за регенерирането на ставния хрущял и възстановяването на ставната течност, като по този начин намалява болката и улеснява подвижността на ставите.
 • Витамин С – Най-известният сред витамините играе важна роля за производството на колагена, който е важен за развитието и възобновяването на телесната тъкан, венците, кръвоносните съдове, костите и зъбите.
 • Витамин Е – Под това название се имат предвид осем доста подобни химически субстанции, проявяващи сходно действие. Витамин Е представлява есенциална субстанция, тъй като организмът не може да я произведе сам. Първото и най-важно действие на витамин Е в организма е антиоксидантното му действие, тъй като предпазва всички клетки и органи на тялото от унищожителното действие на свободните радикали и така предотвратява тяхното преждевременно остаряване и отмиране. Стимулира имунната система.
 • Витамин B6 – за лигавицата, нервите, кожата. За метаболизма на белтъчините: строеж, преработка и разграждане на аминокиселините. Участва в производството на кръв, синтеза на преносителите на нервни импулси, важен за растежа, опазването и възпроизводството на всички клетки в организма.
 • Фолиевата киселина (Витамин B9) е един от най-важните витамини за здравето. Фолиевата киселина помага на клетките да се размножават. Необходима е за образуването на плацентата и за изграждането на костния мозък на ембриона. Достатъчната консумация на фолиева киселина намалява риска от вродени увреждания на бебето, като спомага за правилното развитие на гръбначния стълб, мозъка, образуването на ДНК и доброто развитие на клетките. Витаминът оказва и положително въздействие върху организма на бъдещата майка - тонизира и намалява нивото на стресовите хормони. Особено полезен е за жени, склонни към анемия.
 • Витамин В12 – съставка на протеините в клетъчното ядро. Водноразтворим витамин, съществуващ в различни форми и съдържащ минерала кобалт, поради което съединенията с витамин B12 са най-общо наречени „кобаламини”. Важен за производството на червени кръвни клетки, ензими и нуклеинова киселина. Необходим за растежа и за функционирането на нервната система. Предпазва от анемия.

Дозировка: Приемат се по две капсули дневно с достатъчно течност.

Опаковка: 120 капсули

Количествено съдържание на съставките на продукта:

Хранителните вещества  За дневна доза (2 капсули)
Зеленоуста мида на прах  300 mg
Витамин C 150 mg
Витамин E 25 mg
Витамин B6 4,2 mg
Фолиева киселина 500 μg
Витамин B12  2,8 μg

Напиши отзив

Име:


Вашето мнение: Забележка: HTML не се потдържа!

Оценка: Лош           Добър

Въведете кода от снимката по-долу:
Здравей Мое Здраве © 2015 Всички права запазени