Крем с екстракт от зеленоуста мида
Марка: RSI
Код: Y - 422
Налично: Изчерпано количество
Цена: 18.00лв.
ДДС: 18.00лв.

КРЕМ С ЕКСТРАКТ ОТ ЗЕЛЕНОУСТА МИДА

Необходимостта от подходящ препарат за грижа за ставите и болезнените участъци на тялото предполага намирането на комбинация от съставки, която трайно да облекчава болките и същевременно работейки в дълбочина, да въздейства върху причините, които обичайно водят до нежеланите състояния, произтичащи от различни дегенеративни изменения, възпаления и травми. От особена важност е да се подпомогне нормалното функциониране на ставите, като им се осигурят необходимите грижи. Това може да стане чрез подходяща поддръжка, изразяваща се в допълване на ежедневното хранене с капсули ЗЕЛЕНОУСТА МИДА, както и съпровождането на този прием с балансирано комбинирания КРЕМ С ЕКСТРАКТ ОТ ЗЕЛЕНОУСТА МИДА. Кремът включва в състава си екстракти от зеленоуста мида, тамян, дяволски нокът и масло от гаултерия, способстващи нормалното функциониране на ставите посредством подхранващо, защитно и обезболяващо действия.

Състав:

 • Екстракт от зеленоуста мида
 • Екстракт от тамян
 • Екстракт от дяволски нокът
 • Масло от гаултерия

Характерно за съставките:

 • Екстракт от зеленоуста мида – Добре известната с незаменимите качества на своя състав зеленоустата мида е от особено значение в балансираната комбинация, представляваща КРЕМ С ЕКСТРАКТ ОТ ЗЕЛЕНОУСТА МИДА. Зеленоустата мида е най-добрият природен продукт за възстановяването на:

- Омега 3, минералите, ензимите и микроелементите в тъканите
- съединителната тъкан
- ставните връзки и тяхната еластичност
- хрущялната тъкан  

  Зеленоустата мида също така подпомага и отстраняването на отпадъчните вещества, които се натрупват в тъканите. Екстрактът от зеленоуста мида е с главна роля при повлияването на ставните възпаления и облекчаването на болки в ставите и мускулите. Тя е природна формула за подобряване на подвижността и е с висока ефективност при състояния, свързани с дегенеративни, възпалителни и автоимунни процеси, при преждевременно износване на ставите и съпътстващите ги симптоми.

 • Екстракт от тамян – Тамянът е ароматна дървесна смола, която се добива от дърветата от род Boswellia. Има аналгетично (болкоуспокояващо) действие. Поради противовъзпалителния и аналгетичен ефект, от около 5000 години в източната медицина тамянът се използва като средство за облекчаване на ревматични заболявания. Тамянът е със силно противовъзпалително и обезболяващо действие, защитава кожата и намалява дразненето, подобрява кръвообръщението. Той е доказано ефикасен при артрит и някои заболявания на опорно-двигателната система. Помага също при отоци и мускулни спазми. Смята се, че при третиране на шипове чрез компреси с тамян също се постига добър ефект.
 • Екстракт от дяволски нокът – Дяволски нокът е дългогодишен храст, който произхожда от Южна Африка. Основните му съставки харпагозид и бета ситостерол притежават аналгетични и седативни свойства. Спомага запазването на ставната подвижност, влияе благотворно на мускулите и сухожилията. Има противоревматично, обезболяващо и противовъзпалително действие. Използва се най-вече при болки в гърба и врата, ревматоиден артрит, артроза, подагра, лупус. Намалява болката и отока при възпаление на ставите.
 • Масло от гаултерия – Облекчава възпаленията и болките в мускулите, сухожилията и ставите

Препоръки за употреба: Нанасяйте няколко пъти на ден с внимателно втриване върху болезнените места.

Приложение и действие:

 • Предназначен за кожата, мускулите и ставите
 • Улеснява мобилността на ставите.
 • Успокоява болките в ръцете, краката и раменете.
 • Прави кожата мека и еластична.

Опаковка: 100 мл.

Напиши отзив

Име:


Вашето мнение: Забележка: HTML не се потдържа!

Оценка: Лош           Добър

Въведете кода от снимката по-долу:
Подобни продукти (9)

Крем с масло от ЧАЕНО ДЪРВО и БАДЕМ
16.00лв. 13.60лв.
Промоция Спестяване: 15%
16.00лв. 13.60лв.
Промоцията важи до:
Здравей Мое Здраве © 2015 Всички права запазени