Вложка на филтъра за вода

Вложка на филтъра за вода
Марка: Instapure
Код: FV- UL
Налично: 990
Цена: 20.00лв.
ДДС: 20.00лв.

ВЛОЖКАТА НА ФИЛТЪРА ЗА ВОДА е негова съставна част. Препоръчва се вложката да се подменя след протичането на около 700 литра вода през филтъра, т.е. най-малко веднъж на три месеца (при захабена вложка всички вещества, които филтърът трябва да спре могат отново да проникнат във водата). Филтърът за вода се поставя много лесно върху водопроводния кран с помощта на приложения адаптор. Уредът има два отделни изхода, като чрез просто завъртане на прекъсвача може да се използва за получаване на филтрирана вода за пиене и готвене, както и на нефилтрирана за миене.
Тази вложка е съставна част на ФИЛТЪРА ЗА ВОДА – всъщност ВЛОЖКАТА на филтъра за вода представлява ГЛАВНИЯ ФИЛТЪР, който с помощта на активния въглен намалява твърдостта на водата и отстранява предимно хлора, както и другите вредни елементи.

Препоръки при употреба: Новата вложка се поставя лесно, чрез отвиване на капака, а след това отново се завива. Препоръчва се вложката да се подменя след протичането на около 700 литра вода през филтъра, т.е. най-малко веднъж на три месеца (при захабена вложка всички вещества, които филтърът трябва да спре могат отново да проникнат във водата).

Забележка: При подмяна на вложката на филтъра поставете прекъсвача отвесно, т.е. в позиция за филтрирана вода и пуснете водата да тече около 2 минути.

Напиши отзив

Име:


Вашето мнение: Забележка: HTML не се потдържа!

Оценка: Лош           Добър

Въведете кода от снимката по-долу:
Подобни продукти (2)

Филтър за питейна вода
85.00лв. 68.00лв.
Промоция Спестяване: 20%
85.00лв. 68.00лв.
Промоцията важи до:
Филтър за питейна вода - хромиран
95.00лв. 76.00лв.
Промоция Спестяване: 20%
95.00лв. 76.00лв.
Промоцията важи до:
Здравей Мое Здраве © 2015 Всички права запазени